اخبار و مقالات

آثار ورمی کمپوست بر گیاهان تولید شده در گلخانه

پیاز (Onions)
بیشترین عملکرد و بیشترین درصد پروتئین و بیشترین میزان اسید اسکوربیک در غده پیاز و کمترین درصد غده های از بین رفته  در اثر مصرف ورمی کمپوست به مقدار 6 تن در هکتار به دست آمد.

گوجه فرنگی  (Plum)
ورمی کمپوست با نسبت هزار گرم در کرتهایی با مساحت دو متر مربع افزایش معنی داری در میزان محصول تولیدی داشته است . بیشترین تعداد میوه و بالاترین وزن تر بوته ، طول میان گره، شاخص سطح برگ، وزن خشک ریشه ، جذب عناصر ماکرو، سالم بودن قسمتهای خارجی گیاه ،عدم ارتباط به امراض و افزایش مقاومت سلولزی آن نیز از دیگر نتایج بدست آمده می باشد. همچنین نشان داد افزایش کود ورمی کمپوست در مقایسه با کمپوست معمولی و حتی افزودن کود دامی به گلدانهای گوجه فرنگی شاخص های رشد و عملکرد گیاه را بطور قابل توجهی ارتقاء داده است.

خیار (Cucumber)
حاصل ورمی کمپوست باعث افزایش راندمان محصول شد و به دلیل داشتن ساختمان اسفنجی خود مصرف آب را تا یک سوم تقلیل داد. همچنین در تیمار ورمی کمپوست هیچ مورد بد سبزی و ابتلا به بوته میری دیده نشد. لذا ورمی کمپوست می تواند بهترین گزینه برای تولید محصولات ارگانیک خصوصا در گلخانه ها باشد.

کاهو (Lettuce)
بالاترین میزان جذب آهن و منگنز در خاک و کاهو هنگامی به دست آمد که از ورمی کمپوست چهل تن در هکتار به صورت جداگانه استفاده شد. با توجه به این نتایج مصرف ورمی کمپوست چه بصورت جداگانه و چه بصورت تلفیقی با کود شیمیایی می تواند بعنوان یک راه مؤثر جهت بهبود عناصر میکرو(Mn و Fe) در خاک ، گیاه کاهو و کاهش مصرف کودهای شیمیایی پیشنهاد شود.

لوبیا سبز (Green beans)
اثر کاربرد ورمی کمپوست بر وزن کل بوته، عملکرد غلاف، متوسط وزن غلاف، طول غلاف و تعداد برگ در گیاه معنی دار می باشد.

لوبیا (beans)
تعداد غلاف در بوته، وزن خشک غلاف در بوته، وزن دانه در غلاف، وزن خشک اندامهای هوایی ، بیشترین مقادیر نیتروژن، فسفر و پتاسیم کاه و کلش و دانه لوبیا در تیمارهای ورمی کمپوست مشاهده شد که بیانگر فراهمی و جذب بیشتر آنها این تیمار می باشد.
 

تازه های ورمی کمپوست

  • آثار ورمی کمپوست بر گیاهان تولید شده در گلخانه +

    ادامه...
  • آموزش فرایند تولید کود ورمی کمپوست +

    ادامه...
  • افزایش عملکرد تولید ورمی کمپوست +

    ادامه...
  • تاثیر ورمی کمپوست بر درختان میوه (بادام،گردو، انار،انگور......) +

    ادامه...
  • تاثیر ورمی کمپوست بر درختان میوه (بادام،گردو، انار،انگور......) +

    ادامه...
  • تاثیر پتاسیم ورمی کمپوست بر گیاهان +

    ادامه...
  • ترکیب کود ورمی کمپوست و طریقه استفاده از آن +

    ادامه...
  • خرید کرم به صورت خالص یا همراه بستر؟ +

    ادامه...
  • راه هاي جداسازي کرم از کود +

    ادامه...
  • عوامل موثر بر افزایش جمعیت کرم و کوکون ریزی +

    ادامه...
  • مقایسه معایب و مزایای روش سبدی و پشته ای +

  • مقایسه ورمی کالچر و ورمی کمپوستینگ +

    ادامه...
  • مقایسه کود ورمی کمپوست با کودهای شیمیایی +

    ادامه...
  • ورمی کمپوست (vermi compost) چیست؟ +

    ادامه...
  • پرورش کرم به روش سبدی +

    ادامه...
  • چای کمپوست(tea compost) چیست؟ +

  • 1

جستجوی سایت

آمار سایت

شبکه های اجتماعی فارمینو

.
.